Wil jij bezoekers omzetten naar klanten?

Wij zorgen voor meer leads, klanten en omzet uit je website!

Expertise

Maak gebruik van onze ruime ervaring en kennis op het gebied van online marketing

Werken zonder ingewikkelde contracten

Transparant

Wij werken niet met ingewikkelde contracten en kleine lettertjes.

Echt persoonlijk

Wij werken graag met een nauwe samenwerking

Wij brengen de juiste boodschap, naar de juiste persoon op het juiste moment

Waarom een marketingfunnel?


  • Slecht een klein van de bezoekers wordt direct klant

  • Laat je contactenlijst groeien

  • Relatief lage kosten

  • Een conversiemachine

  • Volledig geautomatiseerd

Je krijgt bezoekers op je website. Dat is fantastisch! Maar wat heb je aan websitebezoekers als ze uiteindelijk geen klant worden? Precies, helemaal niets. Wist je dat de kans erg klein is dat een bezoeker direct klant wordt? Een funnel kan je helpen het aankoop proces te optimaliseren. Door de juiste content te tonen op het juiste moment kun je de aandacht van de bezoeker vasthouden. Toon je op het juiste moment een onweerstaanbaar aanbod? Dan is de kans groot dat de bezoeker alsnog omgezet wordt in een klant.

Wij helpen jouw bedrijf groeien

Door het inzetten van effectieve marketing funnels zul je nooit meer potentiële klanten mislopen. Met onze jarenlange ervaring en verzamelde data, weten wij precies hoe wij een effectieve marketingfunnels moeten opzetten. Daarnaast zullen wij aan de knopjes blijven draaien voor optimaal resultaat. Zo kun je rekenen op meer leads of klanten. 

Wij helpen met het volgende

copywriting

Content schrijven

De basis van de funnel zijn de emails. De inhoud van deze emails is belangrijk en moet aansluiten op de fase van het koopproces waar de klant zich in bevind. Wij weten op welk moment wij welke content moeten laten zien.

Funnel bouwen

De volgorde van de emails en de tijd tussen de emails is belangrijk. En wat als de ene persoon een actie uitvoert uit de mail en de ander niet? Dan wil je ze beide een andere opvolgende email sturen. En zo zijn er nog tal van andere elementen waar rekening mee gehouden wordt met het bouwen van de funnel. 

Onderhoud

Wij houden nauwlettend de data in de gaten. Wordt bijvoorbeeld een bepaalde email minder geopend? Dan passen wij deze aan of veranderen een element in het proces voor optimaal resultaat

Conversie machine

Combineer effectieve advertenties met een marketingfunnel en je hebt een geautomatiseerde conversiemachine

Dit zeggen onze klanten over ons

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Teun ten Have - Toppers Professionals
"Vanaf het eerste contactmoment met LintOn Marketing voelde het goed. Na een luisterend oor kregen wij een gefundeerd advies en werden deze wegen snel bewandelt. Resultaten werden vanaf het eerste moment geboekt."
Toppers Professionals
Teun ten Have
Robert van Duuren - Marina Monnickendam
"Een fijn bedrijf om mee samen te werken! Gaan net iets verder dan de standaard werkzaamheden en denken mee met het gehele proces. Reageren adequaat en altijd fijn persoonlijk contact. Aanrader!"
CEO Marina Monnickendam
Robert van Duuren
Barry Voogd - GrowSupport
"In de zoektocht naar een serieuze marketingpartij in aanraking gekomen met Linton Marketing. Zij snappen wat wij zoeken: pro-actief bezig zijn met de marketing van ons bedrijf. Kortom: Echt een aanrader!"
Barry Voogd van Growsupport
Barry Voogd

Zo gaan wij te werk

Kennismaking

Even een (virtueel) kopje koffie drinken om elkaar te leren kennen en doelen te bespreken. Na het gesprek sturen wij een voorstel op maat.

Strategie

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom bepalen wij een strategie die naadloos aansluit op jouw bedrijf en doelstellingen.

Uitvoering

Wij verzamelen alle content en gaan de funnel bouwen. 

Rapportage

Iedere maand ontvang je een rapportage met daarin de resultaten van afgelopen maand. Uiteraard kunnen wij deze telefonisch bespreken.
Barry Voogd van Growsupport

Structureel meer klanten en uiteindelijk omzet door de funnels van LintOn. Uitstekend werk geleverd!

Barry Voogd - GrowSupport

Veel gestelde vragen

Wat kost het om een marketingfunnel te laten bouwen?

Dat is afhankelijk van een aantal factoren:

- Hoeveel e-mails moeten er geschreven worden?
- Is er een leadmagnet of moet deze gemaakt worden?
- Hoeveel onderhoud is er nodig?

Ben je benieuwd wat een marketingfunnel voor jouw business kost? Neem contact op. Na een gratis adviesgesprek ontvang je een vrijblijvende, op maat gemaakt offerte.

Is een marketingfunnel effectiever dan koude acquisitie?

Voor vele bedrijven zeker! Door het inzetten van leadmagnet die aansluit op de behoefte van jouw doelgroep groeit jouw mailinglijst zich met leads. Middels de reeks e-mails die zij ontvangen na het inschrijven op de mailinglijst worden zij klaargestoomd voor een aankoop. En dat allemaal volledig geautomatiseerd.

Werken jullie met contracten?

Nee, wij werken niet met ingewikkelde contracten met kleine lettertjes. Voorafgaande aan het bouwen van de funnel maken wij samen goede afspraken. Wil je geen gebruik meer willen maken van onze diensten? Dan kun je eenvoudig opzeggen. Wij hanteren alleen een opzegtermijn van 1 maand.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

En wij helpen jouw online bedrijf groeien

wit